onsdag 15 september 2010

Inspiration

Surfade runt härom kvällen på olika bloggar och hittade fina saker som de hade gjort med lingonris. Jag ska också försöka att framställa en liten krans att hänga på dörren.
I kväll så släpade jag ut maken i skogen för att samla ihop ris och själva genomförandet av skapandet  det tar jag till helgen när man kan vara ute och hålla på. Hoppas det blir fint väder så man KAN vara ute utan att frysa. Men i och för sig, det finns inge dåligt väder bara dåliga kläder.


Jag var även ut i mitt växthus en sväng för att kolla av tomaterna som finns kvar. Där finner jag att den enda vindruvsklasen som jag får i år har mognat. I våras trodde jag att det var över för min fina vindruvsplanta. Jag klippte ner den men bestämde mig för att avvakta lite för att se om något hände innan jag grävde upp den. Efter någon veckas tok vattning så började den komma lite smått och den lämnade en liten klase med druvor som nu har mognat. Dessa druvor är väldigt små men goda. Förra sommaren så kom det säker mellan 150-180 klasar druvor. Jag brukar inte ta reda på druvorna på något speciellt sätt utan vi plockar och äter dom direkt.
3 kommentarer:

 1. Kul att du är med, håller tummarna för dig! ;)

  SvaraRadera
 2. Va roligt att du vill vara med och tävla hos mig. Jag önskar dig lycka till! Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för din goa kommentar hos mig!
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera