söndag 31 oktober 2010

Tiden den går.....

.... så fort men ändå så långsamt.Ibland tycker man att tiden rusar iväg.
Som när man umgås med goa vänner eller har det allmänt roligt. Då rusar tiden förbi, helt plötsligt så har man pladrat bort flera timmar och natten är sen. 

Ibland tycker man att tiden kryper fram.
Som när man ligger hos tandläkaren och han ska borra en liten stund. denna stund kan då vara den längsta i världen. Man känner ilningarna ända ner i tårna.

När man var mindre så var sommarloven så långa. Man hann att göra så mycket, ridläger, bad med kompisar, resor, besöka sina vänner som bodde lite längre bort, besök hos farmor i Dalarna osv.
Idag känns det som om tiden bara rusar förbi. Det känns som om det var i förra veckan man förberedde inför den nalkande sommaren man hade framför sig. När man har semester så ska man vara glad om man hinner något av det man planerar att göra.

Undrar om dagens långa dag har att göra med den extra timme som vi fick i och med att vi ställde om klockan?3 kommentarer:

 1. Jo jag tycker alltid att denna dag är längre en vanligt.
  Kram:)

  SvaraRadera
 2. ja alltid när man har kul så rusar tiden förbi..tydligen har jag haft ortoligt trist idag för den har verkligen gått i snigelfart..... ;)
  Kram Git

  SvaraRadera
 3. Grattis - du vann en fågelmathållare (den runda) från Wanstadius.se hos mig :))

  Mejla namn & adress till pernilla@dona.nu så kommer paket inom kort.

  Kram

  SvaraRadera