tisdag 25 januari 2011

Blödiga människa......

......... det är en sammanfattning av mig.

Sedan jag fick barn så har jag lätt till tårar

Bild lånad från nätet

Som i helgen när killen som skrapade fram 50000:- i månaden i 25 år
I går var det Spårlöst på TV4, tårarna rann
Idag var det Sofias Änglar på kanal 5 och vad tror ni hände? Tårarna rann

Det behöver inte vara av lycka som mina tårar rinner det kan också vara för orättvisa, för att jag tycker synd om mig själv eller jag är riktigt arg.

Senast tårarna rann för att jag tyckte synd om mig själv var i julas när det såg ut som om vi inte skulle få någon gran till jul........
Minsta sonen satt då och tröstade mig genom att stryka mig på ryggen och tala om för mig att det gjorde inget om vi vart utan gran.

Så här i efterhand kan man bara ruska på huvudet och skratta åt händelsen men just då höll ju hela himlen på att ramla ner :-)

Vad får er att gråta?


4 kommentarer:

 1. Ja Du....Kvällens program Sofias Änglar.Fick mej att bryta ihop totalt. Av förklarliga själ.

  Men visst är det underbart att få bli tröstad av någon även om man är vuxen jag mår bättre när jag blir omfamnad och någon stryker mej över håret och jag får gråta ut.....allt känns lättare även om bara för en stund.

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Håller med dej att när man fått barn så tar man mycket lättare till att gråta. Sen får mej min sjukdom att brista i gråt ofta när man slåss med den. Så är det.
  Kram Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Barn som far illa, familjetradgedier osv får tårarna att spruta på mig...

  Kul att du är med i min utlottning - det får mig att le iaf! KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag gråter också till Spårlöst, extreme home makeover och filmer med familje tragedier. T o m maken gråter till nästan allt på TV, han skäms att vara så blödig, men det måste vara åldern också som gör att man ha blivit sån. Det är skönt att gråta ibland. // Anna-Carin Björklund

  SvaraRadera