lördag 1 oktober 2011

Tok gjorde......

.......... som tok sa!

Ja vad har jag gett mig in på?

BollnäsEss 2009


Denna helg kommer jag träna som en tok. Vi är tre stycken från jobbet som har anmält oss till ett träningskonvent som pågår denna helg i Bollnäs.
Det började ikväll och fortsätter under hela morgondagen.
Ikväll hade jag spinning och imorgon har jag sex aktiviteter inbokad.......
Jag vet inte vad vi tänkte på när vi gjorde anmälan, men det vart väl så att vi trissade varandra.

Dessa aktiviteter ska jag vara med på

Spinning: Bollnäs Vs GöteborgAnna Hammarström + Andreas Wester
Har storleken någon betydelse? När det lilla möter det stora kan allt hända. Missa inte detta, staden behöver din hjälp - låt innehållet få avgöra!

SH´BAM ®Annika Sjöö
En gruppträningsnyhet från Les Mills med heta dansmoves till listettor och danshit från de hetaste nattklubbarna runt om i världen. De enkla stegen gör att du helt kan koncentrera dig på att släppa loss till musiken.

KrAFTLinus Johansson
Din kropp är det ultimata träningsredskapet och den kan ge dig en större utmaning än du tror. KrAFT betyder Kroppsbaserad Funktionell Atletisk och bygger på att utveckla kroppens naturliga rörelsekvalitéer genom att enbart arbeta med kroppen. KrAFT innehåller tydliga influenser från Yoga men är baserad i den moderna vetenskapen. Upptäck din egen kropp och hitta dina rörelsekvalitéer!

Jive sensationAnnika Sjöö
En fartfylld och medryckande dansklass uppbyggd på steg ifrån dansen Jive! Fokus ligger på träningseffekten. Du behöver ingen partner utan dansar själv!

Functional Moves®Emelie Andréasson
Träningsformen som fått fantastiska recensioner i dagspress och träningsmagasin. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad!

Sport MotionsAnnika Sjöö + Michael Hansson-Sjöö
Ett funktionellt pass uppbyggt på rörelser ifrån olika sporter såsom t.ex. basket, hockey, friidrott och simning. Fokus ligger på både styrka och kondition. Här får alla känna sig som idrottsstjärnor!

Step by stepEmelie Andréasson
En step up klass där vi jobbar med våra grundsteg och steg för steg bygger upp koreografin. En klass där du själv väljer vilken nivå i koreografin du vill stanna på eller kanske utveckla vidare och utmana dig själv ytterligare i din träning! Så snöra på dig “step” skorna så kör vi!

På måndag blir det väl färdtjänst till jobbet ;-)

2 kommentarer:

 1. Halloj!

  Vilken riktig utmaning du tog på dig! Hoppas att du fick en bra helg och kanske en kickstart att fortsätta!?

  Skulle också behöva komma igång ordentligt.. Men tiden och motivationen har inte riktigt infunnit sig..

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Haha, hur gick det? Kom du upp ur sängen i måndags? :)
  Kram

  SvaraRadera