......... som en dans!
Men det är tur att man kommer på lösningar = )
I helgen skulle jag göra Schweizernöts Tryfflar.
Det gick allt annat än bra.
Enligt receptet så slulle man låta tryffelsmeten vila längen i frysen så den fick stelna till. Den var ju rätt så lös så jag lät den stå i frysen över natten och på eftermiddagen skulle jag till att rulla mina tryffel kulor.
Meeeen guuuuuud vad kladdigt det var och jag som HATAR att bli kladdig och klibbig.
Tänk att jag var så elak när jag stod och höll på med dessa tryfflar jag fick inte alls till det. Konstigt nog så vart jag alldeles ensammen i köket, kan inte förstå varför.....
Det var näst intill så att jag tänkte skölja bort skiten och kasta det men jag kunde ju inte göra det heller eftersom "smeten" var ju super god.
Men helt plötsligt så hade de små grå i skallet jobbat lite och jag fick en super idé!
Jag ringde en vän och lånade hennes pralinform och helst plötsligt var problemet löst.
Nu ska jag njuta av varje tryff... eller pralin (vart det ju)
Hej vännen!!
SvaraRaderaSåå goda dom ser ut!!!
Förstår dej..jag hade slängt smeten...eller kletet..hihi.
Jag hatar också att bli kletig!!!
Men som sag..ser jättegoda ut...:)
Önskar dej en fortsatt mysig dag!!
Kram Annika