söndag 13 mars 2011

Söndagmorgon.....

....... och det är så tyst!

Är ensam uppe, alla andra sover fortfarande.

Denna stund på morgonen kan vara så skönt när man är uppe själv och skrotar. Man vågar knappt röra sig för man är rädd att väcka någon. Men i och för sig är det ju ingen risk eftersom alla här sover som stockar eftersom de nästan nyss har krypigt i säng.
Äldsta grabben har varit och firat med sina kompisar att han fyllt 19 i veckan och de andra två har väl spelat dataspel på nätet med kompisar till sena natta.

Har fortfarande inte hittat kartongen med CD skivan till kameran. Trodde det hade löst sig i mitten av veckan för då försökte jag plugga in kameran i datorn och vips så kom bilderna upp! Men det bar nog bara tillfälligt för nu kan de inte "prata" med varandra igen :-(

Förra söndagen så firade vi själva vår 19 åring tillsammans med släkten.
Det är inte klokt vad tiden går fort. Jag minns som om det skulle ha varit igår när man fick upp honom på magen och nu till sommaren så tar han studenten och till hösten så har han nog flyttat för studier på annan ort.

Ahhhhhhh hemska tanke!

Bjuder er på lite fikabilder från kalaset

Smarriga tårtorKolatårta med dajmKakor och bullar ialla de sorter

Idag blir det kalas igen. Min kära pappa fyllde år igår så honom ska vi fira i em

2 kommentarer:

 1. oj, så mycket gott! Roligt att fira födelsedag:-)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Heej!

  Vad kul att du vill vara med och tävla! :)
  Vad kaksugen jag blev nu - och eftersom det ju faktiskt är söndag vore det ju ganska lyckat med en bakdag! Tack för inspirationen!!

  Hoppas allt är väl med er och att ni har en härlig söndag!
  Kram ia

  SvaraRadera