söndag 26 februari 2012

En ovanlig helg.........

....... en ensam helg.

I helgen så har jag varit helt ensammen.
Inga barn och ingen gubbe hemma.

I fredags så tyckte jag faktiskt lite synd om mig själv för vad skulle jag göra......
En sån här helg har jag inte haft sedan ungarna kom till världen och det är nästan 20 år sedan. Gubben åkte till Skellefteå för att städa ur en gammelfasters lägenhet och med sig tog han minsta sonen och släppte av honom hos äldsten i Sundsvall och mellan sonen är ju fortfarande i Lofsdalen på praktik.

I fredagskväll så bakade jag lite.
Jag gjorde Dajm Rock´s och Snickerskakor. Måste fylla på frysen med lite gofika till det stundande 20 års kalaset som vi har om 1,5 vecka.


På lördagen så registrearde jag räkningarna för betalning (så nu är det lugnt en månad till) och sedan städade jag hela huset. När det vart dax för mellon så kunde jag med gott samvete gotta mig med glass toppade med egna trädgårdshallon.
Imorse vart det ett Zumbapass nere i Bollnäs tillsammans med grannen. Tänkte först hoppa över det och började ladda hem ny musik i Mp3 för kommande joggingsäsong. Men dök på en typisk zumbalåt. Det började direkt att rycka i benen så det blev till att åka iväg och skaka lite på rumpan.

Nu har maken kommit hem och med sig hem hade han en uppsättning gamla lakan och örngott med fin spets och brodderier. Även ett super fint jättefat en fin blå färg i keramik. Man skulle kunna tro att det är ett Gerberafat men det är det inte.3 kommentarer:

 1. Visst känns det konstigt, när man är alldeles själv. Vackra saker din man kom hem med.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Godmorgon vännen!!
  Är väl så med ensamhet..att den är skön när man får välja den själv!!
  Såå mycket du fått gjort..allt från bak..till städ!!
  Ha nu en underbar dag, vännen!! Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Mysigt ibland att rå sig själv... men visst känns det märkligt då man är ovan.

  Vackra lakan... vilket jobb man lade ner för inte alls längesedan!

  SvaraRadera